Det är vi som är Tandborsten team Roslund

 

Hos oss är all personal med i omhändertagandet av dig. Vi arbetar delegerat vilket innebär att hela teamet är involverad i din behandling.

Vi talar även finska på kliniken!

Johan Roslund
Tandläkare

Linnéa Roslund
Tandläkare

Maria Lindvall
Tandhygienist

 

Carina Lindblom
Tandsköterska

Yvonne Brännström
Tandsköterska

 

Eva Hjort
Tandsköterska

Om Praktikertjänst

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister. Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Affärsområde tandvård

Praktikertjänsts affärsområde Tandvård är den största privata tandvårdsaktören i Sverige, med landets mest nöjda patienter. Affärsmodellen är unik med cirka 1 200 aktieägare som själva arbetar som verksamhetsansvariga tandläkare, tandtekniker och tandhygienister på mottagningar och laboratorier runt om i landet. Antalet medarbetare är cirka 4 400. Affärsområdets omsättning är cirka 4,6 miljarder kronor, vilket motsvarar 47 procent av koncernens omsättning.

Bättre vård för bättre liv.